Da Silva Security biedt een totaalpakket van maatregelen op het gebied van beveiliging. Wij leveren ervaren en gekwalificeerde beveiligers die zijn gescreend door justitie. Wij zijn gespecialiseerd in evenementen-, object- en horecabeveiliging. Tevens zijn wij 24-7 bereikbaar en kunnen u op elk gewenst moment een beveiliger leveren.

Object beveiliging

Da Silva Security heeft jarenlange ervaring in object- en bedrijfsbeveiliging. Wij bieden beveiligers die passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Tijdens en na kantooruren voorkomen wij met toegangscontroles, bezoekersregistratie, sleutelbeheer en brand- en sluitrondes dat er ongewenste personen binnenkomen, of onregelmatigheden voorkomen. Naast de gebruikelijke administratieve en beveiligingswerkzaamheden kan Da Silva Security een uitgebreid bedrijfsnoodplan voor u realiseren en bewaken.

Evenementen beveiliging

Het succes van een evenement hangt af van de sfeer, of alles ordelijk verloopt en of het publiek zich veilig voelt. Da Silva Security heeft door de jaren heen veel ervaring en een uitstekende reputatie opgebouwd in de beveiliging van evenementen. Aanwezig wanneer het moet, onopvallend wanneer het kan.

Horeca Beveiliging

Da Silva Security beschikt over de juiste ervaring en professionaliteit om een veiligheidsplan te maken voor iedere horecagelegenheid. Wij zorgen voor een klantvriendelijk deurbeleid, zodat uw gasten en uw personeel kunnen genieten van een gezellige en veilige avond. Da Silva Security maakt uitsluitend gebruik van gecertificeerde, zorgvuldig geselecteerde horecaportiers en werkt nauw samen met politie en justitie.

24-7 beveiliging

Da Silva Security is 24/7 bereikbaar. U kunt vanuit heel Nederland ieder moment van de dag een spoedoproep bij ons plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een stroomstoring, een inbraak, een calamiteit of in minder ernstige gevallen bij een verbouwing, of bij ziekte van uw eigen personeel.

Nadat wij weten wat uw wensen zijn, leveren wij zo snel mogelijk een beveiligingsbeambte op de plaats van bestemming.

Voor spoedoproepen kunt u ons bereiken op: 06 22 95 30 85

Bekijk ook onze andere diensten: