Da Silva Security verzorgt EHBO-, BHV-, VCA- en reanimatiecursussen. Deze cursussen zijn voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Wij zijn hiermee door heel Nederland actief. U kunt ook kiezen voor een maatwerkopleiding in één dag. Na deelname herinneren wij u kosteloos aan de herhalingscursus.

EHBO-cursus

De juiste Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) helpt de gevolgen na een ongeval of ongeluk te beperken of te voorkomen. Het is de parate kennis van zaken, die samen met ervaring vanuit de EHBO-cursus ervoor zorgt dat omstanders daadwerkelijk ingrijpen en adequaat kunnen handelen.

De EHBO-cursus is voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Iedereen kan deelnemen. Leren reanimeren maakt standaard onderdeel uit van onze EHBO-cursussen. Wij zijn door heel Nederland actief met onze EHBO-cursussen en kunnen tevens zorgen voor een maatwerk EHBO-opleiding in één dag. Na deelname, herinneren wij u kosteloos aan de herhalingscursus.

Reanimatiecursus

Leer reanimeren (hartmassage) en een Automatische Externe Defibrillator (AED) te gebruiken. Hoe handelt u als iemand stopt met ademen? Oefen op een reanimatiepop de belangrijkste vaardigheden. Veel zorgverzekeraars vergoeden een AED-cursus. Bekijk uw polisvoorwaarden.

Na afloop van de cursus kunt u een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en een bewusteloos slachtoffer in de stabiele zijligging leggen.

De reanimatiecursus kunt u bij ons in een halve dag halen.

Bel of mail voor het aanmelden van een cursus, of voor een vrijblijvende offerte op maat.

BHV cursus

De BHV-basiscursus bestaat uit theorie en praktijk. In het theoretische deel leert u hoe u moet reageren in bepaalde situaties. In het praktische deel gaat u dat oefenen. ​Da Silva Security besteedt tijdens de eerste (EHBO-)module aandacht aan de basiskennis op het gebied van eerste hulp. Naast theorie is er veel aandacht voor praktische handelingen. Van de stabiele zijligging en reanimatie, tot eerste hulp bij vergiftiging en brandwonden. Ook wordt hierna aandacht besteed aan effectieve communicatie met officiële hulpverleners.

Tijdens de tweede module (Brandbestrijding) leren cursisten een aantal blustechnieken en confronteren wij ze met de mogelijke gevaren bij brandbestrijding. Ook de ontruiming van het bedrijf en crisiscommunicatie komen aan bod in dit deel van de BHV- basiscursus. ​​

BHV herhalingscursus

De BHV-herhalingscursus is alleen toegankelijk voor cursisten die met goed gevolg de BHV-Basiscursus hebben afgerond en het certificaat niet ouder is dan 15 maanden. Door de BHV-herhalingscursus te volgen, verlengt u de geldigheid van uw certificaat met één jaar.

De BHV-herhalingscursus bestaat uit één lesdag waarin de hoofdpunten van de BHV-basiscursus opnieuw worden opgefrist. Deze korte, praktijkgerichte cursus is gericht op situaties die relevant zijn binnen uw bedrijf. Mede door de wisselende thema’s is de BHV-herhalingscursus altijd verrassend. Door nog praktischer te trainen, bent u beter op een noodsituatie voorbereid.

De BHV-cursus en herhaling kunt u bij ons in één dag halen.

Bel of mail voor het aanmelden van een cursus, of voor een vrijblijvende offerte op maat.

VCA Cursus

VCA staat voor veiligheid, gezondheid en arbeidsomstandigheden. Een VCA-certificaat is voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico, of werken in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Een VCA-certificaat wordt veel gevraagd in de volgende branches:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek en procesbesturing
  • Bouwkunde
  • Civiele techniek
  • Overige technische diensten, zoals isolatie, steigerbouw, industrieel reinigen, stralen/conserveren/schilderen, transport, inspectie.
  • Er zijn twee verschillende VCA-cursussen. VCA-vol voor operationeel leidinggevenden. En VCA-basis voor operationele medewerkers van een bedrijf.
  • Da Silva Security geeft informatieve cursussen met oog voor de nieuwste ontwikkelingen en (Arbo-)wetgeving. We besteden ruim aandacht aan praktijksituaties die daadwerkelijk kunnen voorkomen binnen uw bedrijf.

De VCA-cursus en herhaling kunt u bij ons in één dag halen.

Bel of mail voor het aanmelden van een cursus of voor een vrijblijvende offerte op maat.

Bekijk ook onze andere diensten: