Da Silva Security levert nachtportiers aan hotels in heel Nederland. De nachtportier is servicegericht en vervult alle taken op het gebied van receptie, facility en beveiliging. Daarmee bent u verzekerd van een probleemloze, kwalitatieve en betrouwbare bezetting voor de nacht. Onze nachtportier steekt net even die extra handen uit de mouwen en kan meerdere functies ineen verrichten.

Onze nachtportierservice wordt geroemd door bekende hotelketens zoals Van der Valk!

Receptiewerkzaamheden

Wij nemen gedurende de nacht alle taken van de receptie over. De nachtportier is bekend met verschillende reserveringsystemen, zoals Hotel Concepts IDPMS en Fidelio. Zo kan de nachtportier uw gasten in- en uitchecken.

Facilitaire werkzaamheden

Onze nachtportiers verrichten, indien gewenst, ook uitgebreide facilitaire werkzaamheden tijdens hun dienst. Denk hierbij aan stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van toiletten en het voorbereiden van het ontbijt.

Horecawerkzaamheden

De nachtportier kan ook als barman functioneren. Onze nachtportiers zijn ervaren in de horeca en bedienen de gasten op professionele wijze.

Beveiliging

Da Silva Security is een beveiligingsbedrijf en zo leiden wij onze nachtportiers ook op. De nachtportier bewaakt het hotel en sluit uw hotel af middels het uitvoeren van een brand- en sluitronde. Indien gewenst kan Da Silva Security ook beveiligingsbeambten inzetten.

Gediplomeerd personeel

Onze nachtportiers zijn gescreend door justitie en in het bezit van onder meer een beveiligingsdiploma, EHBO, BHV, VCA en Sociale Hygiëne. Hierdoor kunnen onze nachtportiers ook eerste hulp bieden en beginnende branden blussen.

100 procent bezettingsgarantie

Da Silva Security biedt 24-7 service. Dit betekent dat wij bij dringende zaken altijd bereikbaar zijn. Dit geldt ook voor nieuwe klanten die ’s avonds of ’s nachts plots een nachtportier nodig hebben. Wij leveren u op elk gewenst moment een professionele nachtportier.

Scherpe tarieven

De uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding van deze service zorgt ervoor dat meerdere grote hotelketens gebruik maken van onze diensten. Met de multitask functie van de nachtportier van Da Silva Security bespaart u al snel honderden euro’s per week!

Bekijk ook onze andere diensten: